Verschillende begeleidingsvormen

  Ik ken 3 soorten van begeleiding. U kunt terecht bij mij voor begeleiding op het gebied van:

  Ik voer in mijn praktijk een aantal vormen van begeleiding uit:

  1. Persoonlijke gesprekken
  2. Digitale consultatie
  3. Wandelgesprekken

  Ik wil u graag uitleggen hoe ik u verder kan helpen met deze gespreksvormen. 

  Persoonlijk gesprek

  In een persoonlijk gesprek is het belangrijk dat u gezien wordt. Dat er naar uw verhaal wordt geluisterd en actief wordt meegekeken naar welke gedachten, gevoelens, problemen er op dit moment spelen. Ik kan u niet alleen een luisterend oor bieden, maar ook samen met u kijken naar wat u nodig hebt.

  Digitale consulatie

  Ik kan door middel van een beeldgesprek met u samen kijken naar welke levensvragen. Het betreft een vertrouwelijk gesprek, waarbij u de regie houdt over uw eigen leven.

  Wandelgesprekken

  Verschillende begeleidingsvormenHet is ook mogelijk om onze gesprekken al wandelend te doen. Uit ervaring weet ik dat een rustige wandeling zorgt voor meer ontspanning en inzicht. Op deze manier wil ik proberen om u op een zo comfortabel mogelijke manier tot uzelf te laten komen. Het wandelen in de natuur kan u net dat extra zetje in de rug geven om uw verhaal te doen en dichter tot uzelf te komen. In de gesprekken die we al wandelend voeren kunnen we luisteren naar elkaar. Ik wil u helpen met waar u nu staat en kijken naar perspectief in uw leven.

  Wilt u ook eens al wandelend met mij praten en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op via mijn website!