Over mij

Over mijIk ben Bianca Koskamp-de Graaff en heb sinds 2012 een zelfstandige praktijk. Ik heb de opleiding HRM gedaan en daarna een universitaire studie Beleid, Communicatie en Organisatie. Ik heb veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mensen. Hierdoor ben ik verder gegaan met een opleiding tot counsellor, psychosociale praktijk en rouw en verliesverwerking.

Ik ben zelfstandig HRM adviseur en ik wil in mijn praktijk de mogelijkheid bieden voor psychosociale begeleiding. Er wordt door mij geen onnodige adviezen gegeven en de keuze ligt bij u. 

Zo ook mij verdere scholing in pastorale hulpverlening. Ik wil graag in gesprekken met mensen vanuit het christelijke geloof kunnen spreken over de bijbel en levensvragen. Levensvragen kunnen heel divers zijn: rouw, verlies, verlatenheid, familieproblemen, opvoeding, abortus, miskramen en kinderloosheid. 
Ook is het mogelijk om gesprekken al wandelend te doen. In wandelen ontdek je net iets meer ruimte voor ontspanning en ontmoeting. 

Lichaam en geest werken op een hele mooie manier samen, maar soms is het moeilijk herkenbaar. Het is een uitdaging om samen die stappen te vinden, waardoor jij de balans kunt vinden in het leven. Elke stap is weer een stap naar innerlijke rust en vrede. We zijn als mensen verbonden en dienen elkaar te helpen op het levenspad. 

Ik wil hulp bieden aan mensen met en zonder een christelijke overtuiging. Ieder mens mag zich veilig, geaccepteerd en gerespecteerd weten. Alleen dan is er ruimte en mogelijkheid voor bewustwording en groei.